Referenciák

Hagyományos csarnok      vs       Cover-All

cf95e55b-6b9e-4193-af24-b2444a7df55c  865b33cb-238a-4265-9c2d-9995f6e2e292
A Cover All épületek kivételes környezetet, különleges zajcsillapítást és kiváló levegőminőséget biztosítanak. Az épületekben természetes fény világít meg minden sarkot, napsütés érzetét keltve, ezzel egészséges környezetet teremt a bent tartózkodóknak.

Erősség és tartósság
A tetőburkolat egy nehézsúlyú HDPE szövet ami két részből áll: a szövetből és mindkét oldalon speciális bevonatból. A szövet, ami az anyag szövött része, különálló szalagokból van felépítve. A szalagok egyedi összetétele és a szövés módja adják a kivételesen magas szakítószilárdságot (3.6t / m2) A speciális bevonat biztosítja a sokkal egységesebb és vastagabb védőréteget a szövet számára, ezáltal az ultraibolya elleni védelmet. A vastagabb bevonatok sokkal ellenállóbbak a sérülésekkel szemben. A (4,6 tonna szakítószilárdság) feszítő technologia mindíg feszesen tartja a membránt, ennek következtében az anyag elmozdulása az acél szerkezeten kizárt. A tetőburkolat 15 éves garanciával szerezhető be.

 

Biztonságos és környezetbarát
A tetőburkolat gyártásához semmiféle toxikus kémiai anyagot nem használnak. Minden hulladék és használt burkolat 100%-ban újrahasznosítható.

Világos légkör
A tetőburkolatok kivételesen világos és kellemes belső légkört biztosítanak. A természetes fény áthatol a szerkezeten, azonban a szalagok egyedi összetétele továbbra is biztosítja a rugalmasságot és az ultraibolya ellenállóságot. A szövet csökkenti a hőcserét, ami télen egy melegebb épületet, nyáron pedig egy hűvösebbet eredményez. A szerkezet különböző vonzó szinekben szerezhető be, azonban mindegyikre jellemző a világos fehér hátlap, ami még inkább kihangsúlyozza a belső világosságot. Ha szeretné megakadályozni a fény beözönlését, a Blackout szövet is beszerezhető. A kiváló minőségű szerkezet biztosítja az ultraibolya védelmet.